wat we doen..

Agent251 executive recruitment is gespecialiseerd in het werven van kandidaten voor account- en salesmanagement en directie functies in licht-, interieur- en architectuur gerelateerde branches. Fabrikanten en verkooporganisaties van producten en diensten die door indirecte verkoop, via voorschrijvers en adviseurs, op de markt gebracht worden kunnen op de expertise van Agent251 rekenen. Met twintig jaar ervaring in het bedienen van architecten, interieurontwerpers, lighting designers, groothandels en retailers, weet Agent251 als geen ander welke karaktereigenschappen en vaardigheden iemand commercieel succesvol kunnen maken in deze sectoren.

Opdrachtgevers die op zoek zijn naar ervaren kandidaten, die uit de branche komen, zijn bij Agent251 executive recruitment aan het juiste adres. Ons grote netwerk biedt toegang tot senior sales professionals met een succesvolle staat van dienst. Ook wanneer u uw organisatie van buitenaf wilt versterken kunnen wij uitkomst bieden. Gemotiveerde junior medewerkers en zij-instromers, kunnen van grote toegevoegde waarde zijn voor uw bedrijf. Wij weten ze te vinden en aan u te binden. Op deze manier kunt u in uw verkoopteam de juiste balans tussen ervaring, leeftijd en salaris creëren.

Voor fabrikanten die er voor kiezen met een netwerk van sales agents te werken in Nederland, België of de rest van Europa, biedt Agent251 executive recruitment een speciale dienst aan: Agent recruitment. De vacature wordt uitgezet in een aantal vakmedia en de respondenten worden geselecteerd op basis van hun motivatie, ervaring en persoonlijkheid. Hierna kunnen we vlot een aantal gemotiveerde, ervaren en beschikbare agenten presenteren, waar de opdrachtgever dan direct mee in gesprek kan. Op deze manier is het voor fabrikanten, sales- en exportmanagers   gemakkelijk en snel in contact komen met potentieel sterke kandidaten om hun merk commercieel te vertegenwoordigen en afzet te laten groeien.